Personliga armband med Gravyr & Halsband med gravyr till Herr & Dam

Letar du efter en unik present som kommer att sticka ut från resten? Kolla in vårt urval av personliga graverade armband och halsband med personlig gravyr! Dessa bitar är fantastiska presenter för alla tillfällen och kan anpassas med ditt val av text eller design. Men hur väljer man rätt smycke? Vi ger dig några tips!

Halsband – Tänk på mottagarens halsstorlek, form och stil. Längre eller tjockare kedjor är bättre för en större halsstorlek och passar bättre än en tunn kedja. Längden på halsbanden kan variera från 30-60 cm, så se till att du väljer rätt längd. Ett halsband är ett väldigt symboliskt smycke som väcker mycket uppmärksamhet eftersom det är på en så synlig plats. Du kan hitta halsband med gravyr till dam och herr som passar mottagaren.

Armband – När du väljer ett armband med gravyr till dam och herr, överväg storleken på mottagarens handled och deras stil. Armband finns i olika storlekar och former, så hitta ett armband som är bekvämt och snyggt på samma gång. Det är viktigt att välja ett armband som enkelt kan tas av och på utan att behöva kämpa med små spännen eller länkar. Metallen som används har också inflytande på vikt och design – guld är t.ex. tyngre än silver.

Fingerring – Valet av fingerring baseras på mottagarens smak och fingerstorlek. Storleken ska sitta bekvämt, men inte för snäv eller för lös. Du kan hitta ringar i olika former och design, så att du kan välja något unikt som speglar personen som ska bära det. Se till att din valda design ser bra ut och matchar plaggets övergripande utseende.

Örhängen – Örhängen finns i många olika utföranden och former. Tänk på mottagarens ansiktsform och deras känsla för mode för att välja rätt plagg. Nibbar kan bäras varje dag, medan droppörhängen är mer lämpade för speciella tillfällen. Kom ihåg att örhängen inte ska tynga öronen för mycket eller orsaka obehag, så satsa på lätta och bekväma bitar.

Gravyrer – Det är här du får chansen att göra den helt unik! Du kan gravera allt från din älskades namn eller initialer till en speciell fras eller inspirerande citat. Vissa människor gillar till och med att gravera symboler som hjärtan eller stjärnor på sina smycken. När du lägger till en gravyr, se till att den passar in i utrymmet och är lätt att läsa.

Ett personligt smycke är en unik present!

Ett smycke med personlig gravyr är en unik present, både för honom och henne. Det är ett bra sätt att berätta för en annan person att du bryr dig om honom eller henne. Detta gäller oavsett om det är en pojkvän, make/maka, vän eller flickvän. Du bestämmer helt själv hur personlig den ska vara i sin gravyr, och därför är det en väldigt speciell present som garanterat kommer att falla bra i smaken.

Gåvan kan ges som födelsedagspresent, jubileumspresent, bröllopspresent. Men det kan också vara speciella perioder, som sjukdom eller andra jobbiga perioder, då man vill visa att man är här, även när livet blir jobbigt.

Total
0
Shares